Tel: 0751 176 665

Accesorii Tamplarie PVC

Rulouri Exterioare

Sercoms, producator rulouri exterioare realizate din doua tipuri de materiale: rulouri exterioare din aluminiu si rulouri exterioare din pvc.

Rulourile exterioare protejeaza sunt eficiente in protectia ferestrelor impotriva intemperiilor si obtureaza patrunderea luminii. Rulourile, pe langa aspectul estetic, au si rol de protectie impotriva hotilor (blocheaza foarte bine posibilitatea patrunderii in incapere). La cerere pot fi dotate cu accesorii de siguranta pentru a nu permite ridicarea fortata din exterior.

Rulouri exterioare Sercoms Aiud

/mai multe detalii

Glafuri

Sercoms va ofera o gama diversificata de glafuri (pervaze) pentru ferestre. Avem glafuri din PVC pentru interior, glafuri pentru exterior din aluminiu.

Glafuri de interior din PVC

In prezent comercializam Glafuri de Interior / Interioare din PVC, la o calitate foarte buna si la cele mai bune preturi. Colaboram cu importanti producatori de glafuri din Europa.

Glafuri de Exterior Sercoms Aiud

/mai multe detalii

Plase Insecte

Plasele simple contra insectelor sunt prevazute cu balalamale si incuietori. Ele sunt sub forma unui cadran care acopera suprafata geamului, se pot deschide si inchide precum ferestrele si usile.
Se monteaza pe tamplarie pe partea exterioara.
Plasa in sine este din fibra din sticla si este ignifugata.

Plase insecte cu balamale

Plasele fixe sau batante (cu balamale) sunt confectionate din profile de aluminiu extrudat, vopsit electrostatic ( 17mm x 25mm ) imbinate intr-un unghi de 90°.

Plase insecte Sercoms Aiud

/mai multe detalii

Jaluzele Verticale

Jaluzelele verticale, cele mai preferate in alegera noastra datorita design-ului, manevrabilitatii si controlului asupra patrunderii luminii in interiorul spatiului nostru. Prin rotirea benzilor verticale putem regala cantitatea de lumina ce patrunde in interiorul spatiului decorat. Se pot folosi pentru orice tip de ferestre, existand diverse posibilitati de montaj. Sunt potrivite atat pentru spatii comerciale si birouri, cat si pentru locuinte.

Sercoms va ofera jaluzele verticale disponibile intr-o larga varietate de tesaturi si nuante.

Jaluzele verticale Sercoms Aiud

/mai multe detalii

Feronerie G-U

Va oferim o gama variata de feronerie G-U (Gretsch-Unitas)

Preocuparea continuă în perfecţionarea gamei existente şi dezvoltarea de noi produse, ne-au consolidat poziţia de lider naţional în domeniu ca promotor de produse "made in Romania".

Feroneria G-U este ideala pentru ferestrele si usile de balcon din tamplarie PVC, aluminiu sau lemn.

Feronerie G-U Gretsch Unitas Sercoms Aiud

/mai multe detalii