Tel: 0751 176 665

Despre noi

SercomsAiud va ofera sansa de a va proteja complet locuinta cu: ferestre si usi din PVC, sisteme de rulouri exterioare din PVC, sisteme de obloane din PVC, sisteme de plase impotriva insectelor, placari pentru usi si porti, balustrade, etc. De asemenea si paleta larga de culori permite oricarei locuinte sa fie adaptata stilului Dumneavoastra personal.

Istoria Noastra

Sercoms a fost infiintata cu anul 1998, a avut ca si scop productia si comercializarea pentru piata din romania, usi din PVC, aluminiu si lemn stratificat, ferestre din PVC, aluminiu si lemn

Pentru a mentine o calitate a produselor cat mai inalta, ferestre si usi de calitate, Sercoms si-a ales sa colaboreze cu furnizori care sa asigureo performanta ridicata in acest domeniu.

Deceuninck Romania asigura inca din 1998 distributia tuturor seriilor de profile Deceuninck incluse intr-o gama actualizata, promovand ferestre si usi cu geam termoizolant de inalta calitate

Ferestre si Usi din PVC Zendow

Fereastra contribuie intr-o proportie determinanta la aspectul estetic reprezentand un element esential al constructiei.

Conceptia si designul permite adaptarea usoara a stilului preferat de dumneavoastra. Gama oferita de noi cuprinde componente care au fost studiate minutios cu o grija deosebita pentru armoniesi unitate, fiind concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului.

Prin geometria profilelor s-a urmarit simplitatea, usor de integrat in orice stil arhitectural, simplitate ce poate fi folosita atat la proiecte de renovare cat si la constructii noi. Mai mult, prin faptul ca oferim o gama larga a profilelor de finisare avem la indemana posibilitatea de a gasi solutii specifice la fiecare caz in parte.

Sistemul de garnituri de presare universale vine ca o solutie geometrica optima exceptionala adaptata la conceputul profilului, materialele din care sunt fabricate fiind de o inalta calitate. Calitatea stabila a fixarii acestora provine din faptul ca aceste garnituri sunt fixate in profil inca in procesul de fabricatie.

Datorita conceptiei geometrice a profilului si gratie inclinatiei canelurii, se asigura o scurgere perfecta si sigura a apei. Prin utilizarea acestui sistem se creeaza posibilitatea aparitiei zonei uscate care protejeaza partile metalice ale feroneriei pe intreaga circumferinta si care separa partea interioara a ramei, aripii si stalpului in zona uscata de cea de scurgere a apei.

/mai multe detalii

Ferestre si Usi din PVC Everest

Un design clasic pentru utilizari multiple... Sectiune

EVEREST MAX este un sistem de profile din PVC cu 4 camere de izolare termica si 4 garnituri TPE - doua garnituri pentru vitrare si doua pentru etansare. Latimea profilului este de 60 mm. Sistemul EVEREST MAX este conceput cu o panta de 3 grade spre exterior, ceea ce face posibila eliminarea rapida a apei.

Baghetele sunt disponibile in varianta rustica cu forme arcuite, avand un aspect decorativ.
Garniturile sunt gata inserate, ceea ce inseamna ca se economiseste manopera.
Garniturile se sudeaza la colturi impreuna cu profilul.

/mai multe detalii

Ferestre si Usi din PVC Eforte

Termoizolatia optima pentru economiile dumneavoastra la capitolul consumului de energie Sistem Everest Max, 4 camere, 60 mm:
Reducerea eficienta a consumului de energie reprezinta una dintre cele mai importante provocari actuale si de aceea acordam o atentie deosebita solutiilor moderne de termoizolatii prin intermediul sistemului de profile Eforte.

Cu o adancime constructiva de 84 mm pot fi obtinute valori remarcabile de izolare de pana la Uw = 0,66 W/m2K si fara elemente suplimentare de etansare si cu o armatura de otel, acestea depasind cu mult standardul unei case pasive.

INOUTIC ECO PLUS - Reducerea consumului de energie si calitate

Coeficient de termoizolatie - In versiunea de baza cu armatura simpla de otel, Eforte asigura un coeficient Uf (coeficient de izolatie a ramelor) de 0,95 W/m²K. Cu ajutorul noii armaturi concepute, exista chiar posibilitatea de imbunatatire a acestei valori.

/mai multe detalii