Tel: 0751 176 665

Ferestre si Usi din PVC Eforte

Termoizolatia optima pentru economiile dumneavoastra la capitolul consumului de energie: Curba izotermica eforte

Reducerea eficienta a consumului de energie reprezinta una dintre cele mai importante provocari actuale si de aceea acordam o atentie deosebita solutiilor moderne de termoizolatii prin intermediul sistemului de profile Eforte.

Cu o adancime constructiva de 84 mm pot fi obtinute valori remarcabile de izolare de pana la Uw = 0,66 W/m2K si fara elemente suplimentare de etansare si cu o armatura de otel, acestea depasind cu mult standardul unei case pasive.

INOUTIC ECO PLUS - Reducerea consumului de energie si calitate

Coeficient de termoizolatie - In versiunea de baza cu armatura simpla de otel, Eforte asigura un coeficient Uf (coeficient de izolatie a ramelor) de 0,95 W/m²K. Cu ajutorul noii armaturi concepute, exista chiar posibilitatea de imbunatatire a acestei valori.

Casa pasiva - cu o vitrificare tripla obisnuita puteti asigura standardul unei case pasive in conditii foarte eficiente de costuri. Prin utilizarea unei sticle speciale pot fi obtinuti coeficienti Uw care depasesc cu mult aceste cerinte prevazute pentru casa pasiva.

6 camere - prin intermediul tehnologiei practice cu 6 camere, sistemul Eforte asigura termoizolatia optima si va ajuta sa obtineti economii importante de energie si sa evitati costuri ridicate pentru incalzire.

Sistem de garnituri - pentru Eforte este utilizat un sistem complet nou de garnituri. Garniturile inovatoare pentru imbinari, respectiv vitrificari asigura o etanseitate maxima in conditii de ploaie torentiala, precum si imbinari impermeabile, facilitand scurgerea apei. Suplimentar fata de cele trei garnituri continue, o garnitura suplimentara in faltul de sticla asigura o etansare imbunatatita.

Adancime constructiva - coeficientii remarcabili de termoizolare nu respecta doar cerintele regulamentului actual cu privire la reducerea consumului de energie (EnEV) 2009, ci si prevederile din viitorul EnEV 2012. In conditiile unei adancimi constructive de 84 mm, acestea sunt unice pe piata.

Eforte va protejeaza impotriva vantului, a intemperiilor si a zgomotelor exterioare si va asigura o atmosfera linistita si confortabila in locuinta.

Sistem eforte
Sistem Eforte Executie standard cu armatura de otel
Uf (rama)* 0,95W/m2K
Ug(sticla)* 0,6W/m2K
Uw (fereastra)* 0,8 W/m2K (standardul unei case pasive)
Economie ** 1120 litri pacura / an
Reducerea cheltuielilor de incalzire in primul an 672, - Euro
Reducerea anuala a emisiilor de CO2 2240 kg / an
* Coeficient U / Coeficientul de permeabilitate termica "U" reprezinta cantitatea de energie care trece pe parcursul unui interval de o ora printr-o suprafata de 1 m², in situatia in care cele doua temperaturi pe latura interioara si exterioara a ferestrei difera cu 1 Kelvin (= 1 °C). Cu cat este mai mic indicele U, cu atat este mai performanta termoizolatia. ** In comparatie cu o fereastra veche cu geam izolant (coeficient Uw 2,8 W/m2K), fereastra standard 1,23 m x 1,48 m. Baza de calcul: costuri pentru pacura 0,6 euro / litru, suprafata ferestrei 50 m2

Garnituri / Trei niveluri continue de etansare si o garnitura suplimentara in faltul pentru sticla asigura coeficienti remarcabili de termoizolatie. Pentru o functionalitate optima si o durata lunga de viata, garniturile continue sunt realizate din TPE de calitate superioara.

Garnituri eforte

Termoizolatie / Pentru un plus de termoizolatie, in camerele de mari dimensiuni ale profilului se poate utiliza, in locul unei armaturi de otel obisnuite, armatura termica inovatoare.

Termoizolatie eforte
Tehnologia inovatoare imbina termoizolatia cu stabilitatea

Plasticul asigura coeficienti remarcabili de termoizolatie, iar otelul este foarte stabil. Se impune astfel combinarea caracteristicilor acestor doua materiale: am creat o armatura termica prin integrarea otelului in plastic, fiind valorificate astfel ambele avantaje. O inovatie suplimentara este reprezentata de tehnologia speciala de lipire care permite realizarea de ferestre pe intreaga inaltime a incaperii. Ambele inovatii pot fi valorificate optional si asigura o contributie importanta la termoizolatie.

Tehnologia eforte