Tel: 0751 176 665

Ferestre si Usi din PVC Zendow

Ferestrele si usile personalizeaza casa oferind caminului dumneavostra aspectul estetic dorit.

Sercoms Aiud va ofera sansa de a va proteja complet locuinta cu: ferestre si usi din PVC, sisteme de rulouri exterioare din PVC, sisteme de obloane din PVC, sisteme de plase impotriva insectelor, placari pentru usi si porti, balustrade, etc. De asemenea si paleta larga de culori permite oricarei locuinte sa fie adaptata stilului Dumneavoastra personal.

Zendow

Inovatie, modernism

Fereastra contribuie intr-o proportie determinanta la aspectul estetic reprezentand un element esential al constructiei.

Conceptia si designul permite adaptarea usoara a stilului preferat de dumneavoastra. Gama oferita de noi cuprinde componente care au fost studiate minutios cu o grija deosebita pentru armoniesi unitate, fiind concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului.

Prin geometria profilelor s-a urmarit simplitatea, usor de integrat in orice stil arhitectural, simplitate ce poate fi folosita atat la proiecte de renovare cat si la constructii noi. Mai mult, prin faptul ca oferim o gama larga a profilelor de finisare avem la indemana posibilitatea de a gasi solutii specifice la fiecare caz in parte.

Sistemul de garnituri de presare universale vine ca o solutie geometrica optima exceptionala adaptata la conceputul profilului, materialele din care sunt fabricate fiind de o inalta calitate. Calitatea stabila a fixarii acestora provine din faptul ca aceste garnituri sunt fixate in profil inca in procesul de fabricatie.

Datorita conceptiei geometrice a profilului si gratie inclinatiei canelurii, se asigura o scurgere perfecta si sigura a apei. Prin utilizarea acestui sistem se creeaza posibilitatea aparitiei zonei uscate care protejeaza partile metalice ale feroneriei pe intreaga circumferinta si care separa partea interioara a ramei, aripii si stalpului in zona uscata de cea de scurgere a apei.

Armonie naturala

Zendow va asigura design-ul interior, ca si arhitectura casei dumneavoastra. Design-ul si proportiile ferestrei oferite de noi se incadreaza in proportiile clasice, dar se adapteaza perfect si celor contemporane. Linia lor este usor curbata, aspect care ofera caldura si comoditate.

Conceptul Zendow propus de noi considera inutil orice eventual surpus, fapt pentru care renunta la acesta. Folosindu-se de calcule geometrice, proiectantii si-au propus indeplinirea a doua scopuri : au crescut dimensiunile armaturilor de rigidizare si rezistenta in timp ce au scazut dimensiunile aparente ale profilelor din PVC-u. In acest mod produsele noastre imbina cu succes avantajul rezistentei cu cel al unei suprafete de geam marite, ceea ce va aduce un plus de luminozitate.

  • Proiectantii au dorit sa creeze un profil simetric.
  • Proiectantii au creat o forma armonioasa a profilului regasita atat in interiorul cat si in exteriorul incaperilor
  • Deschisa sau inchisa, fereastra genereaza o unitate coerenta, fara nici o discontinuitate de stil.

 

Strategia Cameleonului

Conceptia si design-ului produselor Zendow se adapteaza usor stilului casei dumneavoastra. Este suficienta schimbarea baghetelor de geam sau a sprosurilor pentru ca aspectul ferestei sa fie notabil schimbat. Componentele gamei au fost studiate in amanunt, cu o atentie pentru unitate si armonie. Picuratoare, sprosuri, glafuri, profile de cuplare, placari de spaleti... toate fiind concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului.

Sistemul Zendow releva experienta vasta in domeniul culorilor. Fereastra poate fi personalizata alegand din gama larga de culori obtinute prin tehnicile de finisare a profilelor - infolierea cu film acrylic texturat, combinata cu colorarea in masa a pulberii de PVC-u.

Transfer termic performant

In urma rezultatelor calculelor privind transferul termic s-a dovedit performante termice de exceptie ale sistemului Zendow.

Datorita faptului ca acest conceptl Zendow urmareste imbunatatirea performantele privind etanseizarea fata de aer si apa, accentul este pus in special pe: utilizarea unui singur tip de garnitura, care echipeaza toate profilele; optimizarea conceptuala a drenarii apei;

Calitate certificata

In combinatie cu panoul de geam termoizolant, profilele din PVC armate respecta performatele de calitate indicate de standardele in vigoare in Uniunea Europeana si CSI.

Culorile si tehnicile de colorare

Culoarea preferata pentru ferestre si usi ramane culoarea alba. In plus, ferestrele pot fi personalizate, prin infolierea cu film acrylic texturat, combinata cu colorarea in masa a pulberii de PVC-u.

Profilele pe care s-a aplicat aceasta folie din acrilat, au aspectul structurii lemnului sau unei texturi la alegere. Folia este rezistenta la actiunea razelor ultraviolete. Aspectul perfect al ferestrelor si usilor se va putea reda prin alegerea oricarei nuante de culoare.

O culoare eleganta, culoarea care are suficienta personalitate pentru a scoate in evidenta detaliile unei fatade, sa puna in valoare o anumita arhitectura si intotdeauna sa aduca unei cladiri tot ce ii lipseste din estetic. Culorile oferite de noi creaza armonie perfecta cu celelalte elemente ale mediului inconjurator lumina, clima si pozitia geografica.