Tel: 0751 176 665

Glafuri Exterior Interior Pvc Aluminiu

Sercoms va ofera o gama diversificata de glafuri (pervaze) pentru ferestre. Avem glafuri din PVC pentru interior, glafuri pentru exterior din aluminiu.

Glafuri interior din PVC

In prezent comercializam Glafuri de Interior / Interioare din PVC, la o calitate foarte buna si la cele mai bune preturi. Colaboram cu importanti producatori de glafuri din Europa.

Care este rolul acestor glafuri de interior ?

  • Se poate masca o lucrare anterioara la tamplaria unui geam, sau dupa o renovare a peretilor
  • Sunt estetice si se pot fi folosi la spatii de depozitare. Au o rezistenta la deteriorari mecanice, datorita stratului protector de HPVC.
  • Se pot realiza in mai multe culori, de la alb pana la imitatie de marmura sau stejar.
  • Din punct de vedere tehnic, lungimea poate fi de maxim 6 metri iar latimea variaza intre 15 si 60 cm
Glafuri de Interior PVC - Sercoms Aiud

Glafuri exterior din aluminiu

Glafurile de Exterior sunt de 2 feluri:

  • PVC
  • Metal / Aluminiu
Glafuri de Exterior Aluminiu PVC - Sercoms Aiud

Ambele variante de glafuri au caracteristici precum protectia peretilor de infiltratii si deteriorari, completarea fereastrelor intr-un mod placut si care ofera eleganta.

Lungimea maxima a unui glaf poate ajunge pana la 6 metri, iar latimile sunt variabile (intre 5 si 36cm).

Daca facem un raport pret-calitate, glafurile de aluminiu sunt in avantaj, datorita pastrarii proprietatilor, aproape intacte de-a lungul timpului.
Asta nu inseamna ca glafurile din PVC sunt dezavantajate. Ultimele tehnologii in materie de glafuri, fie ele de interior sau exterior, ofera o durata de viata de pana la 50 de ani si chiar isi pastreaza proprietarile intacte in proportie de 90%.

Daca doriti sa achizitionati un anumit tip de glaf, nu ezitati sa ne contactati, noi va putem sfatui ca sa puteti face cea mai buna alegere