Tel: 0751 176 665

Noutati

Tamplarie lemn aluminiu

Ca si ultima inovatie in constructia de ferestre este combinatia de lemn placat cu aluminiu, o combinatie eleganta a lemnului cu rezistenta si flexibilitatea aluminiului.

O noutate pe piata autohtona o reprezinta tamplaria combinata lemn-aluminiu pe care firma noastra o pune la dispozitia clientilor sai. Aceasta imbina atat calitatile traditionale ale ferestrelor de lemn cat si calitatile incontestabile ale tamplariei de aluminiu.

Citeste mai mult
Accesorii

Gama Noastra de Accesorii

15 Noiembrie, 2013
/ de Sercoms

Va prezentam gama noastra de accesorii pentru tamplarie pvc, din care amintim, rulouri exterioare, glafuri, plase insecte, feronerie GU si jaluzele verticale

Rulourile exterioare sunt eficiente in protectia ferestrelor impotriva intemperiilor, obtureaza patrunderea luminii si au si rol de protectie impotriva hotilor.

Citeste mai mult
Zendow

Deceuninck

05 Noiembrie, 2013
/ de Sercoms

Tamplarie PVC Sercoms - ferestrele si usile Deceuninck personalizeaza casa dumneavostra, din interior ele permit iluminarea necesara si ofera caminului dumneavostra.

Caracteristici - durabilitate si fiabilitate, rezistenta si stabilitate, siguranta in exploatare, izolare termica optima, protectie acustica optima

Citeste mai mult

Ferestre si Usi din Lemn

01 Noiembrie, 2013
/ de Sercoms

Sercoms, firma producatoare de tamplarie din lemn stratificat, lemn masiv. Suntem specializati in productia de ferestre si usi din lemn, din gama noastra de produse fac parte.

Produsele Sercoms - ferestre din lemn stratificat, obloane din lemn stratificat, usi interior din lemn stratificat cu sticla, usi interior din lemn stratificat pline...

Citeste mai mult
1