Tel: 0751 176 665

Plase Insecte

Plasele simple contra insectelor sunt prevazute cu balalamale si incuietori. Ele sunt sub forma unui cadran care acopera suprafata geamului, se pot deschide si inchide precum ferestrele si usile.
Se monteaza pe tamplarie pe partea exterioara.
Plasele de insecte in sine sunt din fibra din sticla si sunt ignifugate.

Plase insecte cu balamale - Sercoms Aiud Plase insecte cu balamale - Sercoms Aiud

Plase insecte cu balamale

Plase insecte fixe sau batante (cu balamale), sunt confectionate din profile de aluminiu extrudat, vopsit electrostatic ( 17mm x 25mm ) imbinate intr-un unghi de 90°.
Plasa este din fibra de carbon avand o tesatura fina pentru a nu afecta vizibilitatea exterioara.

In cazul usilor tip batante, acestea sunt prevazute cu bara de rigidizare si 3 puncte de prindere (magneti sau/si blocatori in funtie de dorinta clientului).

Plasele de insecte fixe sau batante pot avea dimensiuni maxime recomandate de 1200 mm latime si 2400 mm latime.

Intretinerea este usoara, plasa se curata lunar de praf cu ajutorul unei perii. In anotimpul rece, plasele fixe sau batante se vor depozita intr-un loc ferit de umezeala si inghet.

Plasele de insecte pe balamale au cadrul din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic.
Pentru cei care opteaza pentru tamplarie color exista profile de plase caserate in nuante de stejar auriu, mahon, stejar inchis.

Construite din fibra de sticla care ofera o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine ce nu reduc vizibilitatea sau patrunderea luminii.

Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut. In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald.
Aceasta operatiune nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.

Impiedica patrunderea insectelor dar si a impuritatiilor purtate de vant .

Intretinere Plase Insecte

Deosebit de usoara

  • lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra de sticla cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic sau prin aspirare
  • ori de cate ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatirea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda