Tel: 0751 176 665

Tamplarie pvc, lemn, lemn + aluminiu, Accesorii

Tamplarie pvc

Din exterior, ferestrele si usile personalizeaza casa - din interior ele permit iluminarea necesara si ofera caminului dvs. aspectul estetic dorit.

Sercoms va ofera posibilitatea de a va proteja complet locuinta cu: ferestre si usi din PVC, sisteme de rulouri exterioare din PVC, sisteme de obloane din PVC, sisteme de plase impotriva insectelor, placari pentru usi si porti, balustrade, etc. Adaugand la acestea si paleta larga de culori, orice locuinta poate fi adaptata stilului Dumneavoastra personal.

/mai multe detalii

Tamplarie lemn

Sercoms este firma producatoare de tamplarie din lemn stratificat, lemn masiv si PVC. Suntem specializati in productia de ferestre si usi, insa din gama noastra de produse fac parte si obloanele din lemn stratificat si scarile interioare.

In cele ce urmeaza veti putea gasi prezentarea companiei noastre, a produselor, a portofoliului de lucrari si alte informatii utile pentru o viitoare colaborare cu noi, cei de la Sercoms.

/mai multe detalii

Tamplarie Lemn + Aluminiu

Tamplaria din aluminiu placat cu lemn, reprezinta varful de gama in ceea ce priveste tehnologia ferestrelor. Sistemul aluminiu placat cu lemn combina eleganta lemnului cu rezistenta si flexibilitatea aluminiului. Profilul exterior este fabricat din aluminiu extrudat. Lemnul de la interior este disponibil in urmatoarele nuante: stejar, mahon sau nuc.

Combinatia armonioasa a celor doua elemente aduce stilul clasic si elegant al lemnului in interiorul casei tale, in timp ce in exterior, aluminiul asigura rezistenta si calitatea durabila in timp a ferestrelor tale.

/mai multe detalii

Rulouri Exterioare

Sercoms, producator rulouri exterioare realizate din doua tipuri de materiale: rulouri exterioare din aluminiu si rulouri exterioare din pvc.

Rulourile exterioare protejeaza sunt eficiente in protectia ferestrelor impotriva intemperiilor si obtureaza patrunderea luminii. Rulourile, pe langa aspectul estetic, au si rol de protectie impotriva hotilor (blocheaza foarte bine posibilitatea patrunderii in incapere). La cerere pot fi dotate cu accesorii de siguranta pentru a nu permite ridicarea fortata din exterior.

/mai multe detalii

Glafuri

Sercoms va ofera o gama diversificata de glafuri (pervaze) pentru ferestre. Avem glafuri din PVC pentru interior, glafuri pentru exterior din aluminiu.

Glafuri de interior din PVC

In prezent comercializam Glafuri de Interior / Interioare din PVC, la o calitate foarte buna si la cele mai bune preturi. Colaboram cu importanti producatori de glafuri din Europa.

/mai multe detalii

Plase Insecte

Plasele simple contra insectelor sunt prevazute cu balalamale si incuietori. Ele sunt sub forma unui cadran care acopera suprafata geamului, se pot deschide si inchide precum ferestrele si usile.
Se monteaza pe tamplarie pe partea exterioara.
Plasa in sine este din fibra din sticla si este ignifugata.

Plase insecte cu balamale

Plasele fixe sau batante (cu balamale) sunt confectionate din profile de aluminiu extrudat, vopsit electrostatic ( 17mm x 25mm ) imbinate intr-un unghi de 90°.

/mai multe detalii

Jaluzele Verticale

Jaluzelele verticale, cele mai preferate in alegera noastra datorita design-ului, manevrabilitatii si controlului asupra patrunderii luminii in interiorul spatiului nostru. Prin rotirea benzilor verticale putem regala cantitatea de lumina ce patrunde in interiorul spatiului decorat. Se pot folosi pentru orice tip de ferestre, existand diverse posibilitati de montaj. Sunt potrivite atat pentru spatii comerciale si birouri, cat si pentru locuinte.

Sercoms va ofera jaluzele verticale disponibile intr-o larga varietate de tesaturi si nuante.

/mai multe detalii

Feronerie G-U

Va oferim o gama variata de feronerie G-U (Gretsch-Unitas)

Preocuparea continuă în perfecţionarea gamei existente şi dezvoltarea de noi produse, ne-au consolidat poziţia de lider naţional în domeniu ca promotor de produse "made in Romania".

Feroneria G-U este ideala pentru ferestrele si usile de balcon din tamplarie PVC, aluminiu sau lemn.

/mai multe detalii