Tel: 0751 176 665

Tamplarie PVC Sercoms

Tamplarie PVC Sercoms - ferestrele si usile personalizeaza casa, din interior ele permit iluminarea necesara si ofera caminului dumneavostra aspectul estetic dorit.

Tamplarie PVC

Sercoms va ofera posibilitatea de a va proteja complet locuinta cu: ferestre si usi din PVC, sisteme de rulouri exterioare din PVC, sisteme de obloane din PVC, sisteme de plase impotriva insectelor, placari pentru usi si porti, balustrade, etc. Adaugand la acestea si paleta larga de culori, orice locuinta poate fi adaptata stilului Dumneavoastra personal.

Ferestre si Usi Zendow

Inovatie, modernism

Fereastra contribuie intr-o proportie determinanta la aspectul estetic reprezentand un element esential al constructiei.

Conceptia si designul permite adaptarea usoara a stilului preferat de dumneavoastra. Gama oferita de noi cuprinde componente care au fost studiate minutios cu o grija deosebita pentru armoniesi unitate, fiind concepute sa asigure coerenta vizuala a ansamblului.

Prin geometria profilelor s-a urmarit simplitatea, usor de integrat in orice stil arhitectural, simplitate ce poate fi folosita atat la proiecte de renovare cat si la constructii noi. Mai mult, prin faptul ca oferim o gama larga a profilelor de finisare avem la indemana posibilitatea de a gasi solutii specifice la fiecare caz in parte.

Sistemul de garnituri de presare universale vine ca o solutie geometrica optima exceptionala adaptata la conceputul profilului, materialele din care sunt fabricate fiind de o inalta calitate. Calitatea stabila a fixarii acestora provine din faptul ca aceste garnituri sunt fixate in profil inca in procesul de fabricatie.

Datorita conceptiei geometrice a profilului si gratie inclinatiei canelurii, se asigura o scurgere perfecta si sigura a apei. Prin utilizarea acestui sistem se creeaza posibilitatea aparitiei zonei uscate care protejeaza partile metalice ale feroneriei pe intreaga circumferinta si care separa partea interioara a ramei, aripii si stalpului in zona uscata de cea de scurgere a apei.   /   Vezi mai multe

Ferestre si Usi Everest

Tamplarie PVC, Sistem Everest max 4 camere Sistem Everest Max, 4 camere, 60 mm:
  • Durabilitate si fiabilitate
  • Rezistenta si stabilitate
  • Siguranta in exploatare
  • Izolare termica optima, coeficientul de transfer termic de 1.6 W/m2K
  • Protectie acustica optima, indice acustic intre 20 si 34 db, putand ajunge si la 41db, in functie de tipul geamului utilizat
  • Culoare uniforma
  • Baghete in varianta rustica
  • Garnituri termosudabile TPE
/   Vezi mai multe

 

Ferestre si Usi Eforte

Termoizolatia optima pentru economiile dumneavoastra la capitolul consumului de energie Curba izotermica eforte Sistem Everest Max, 4 camere, 60 mm:

Reducerea eficienta a consumului de energie reprezinta una dintre cele mai importante provocari actuale si de aceea acordam o atentie deosebita solutiilor moderne de termoizolatii prin intermediul sistemului de profile Eforte

Cu o adancime constructiva de 84 mm pot fi obtinute valori remarcabile de izolare de pana la Uw = 0,66 W/m2K si fara elemente suplimentare de etansare si cu o armatura de otel, acestea depasind cu mult standardul unei case pasive.

INOUTIC ECO PLUS - Reducerea consumului de energie si calitate

Coeficient de termoizolatie - In versiunea de baza cu armatura simpla de otel, Eforte asigura un coeficient Uf (coeficient de izolatie a ramelor) de 0,95 W/m²K. Cu ajutorul noii armaturi concepute, exista chiar posibilitatea de imbunatatire a acestei valori.

Casa pasiva - cu o vitrificare tripla obisnuita puteti asigura standardul unei case pasive in conditii foarte eficiente de costuri. Prin utilizarea unei sticle speciale pot fi obtinuti coeficienti Uw care depasesc cu mult aceste cerinte prevazute pentru casa pasiva.  /   Vezi mai multe

Pardoseli de terasa Twinson

Pardoselile de terasa twinson "O-TERRACE"

Combinand lemnul cu PVC, Twinson impaca traditia si inovatia - la fel cum uneste puterea naturii cu ultimele descoperiri tehnologice. Twinson va ofera tot ce este mai bun din cele doua lumi - aspectul natural si senzatia calduroasa a lemnului si durabilitatea si intretinerea usoara a PVC-ului. Twinson este un nou material cu posibilitati nelimitate: de la design clasic la forme geometrice indraznete. Deckul Twinson va ofera alternativa la lemnul masiv, mult mai avantajoasa si rezistenta.

Material ecologic, TWINSON confera o senzatie de caldura si un aspect natural cu textura lemnoasa. Datorita polimerului (PVC) incorporat devine extrem de rezistent la apa, durabil, rezistent la putrezire si la atacul insectelor, fara sa crape sau sa formeze aschii, avand o intretinere usoara.

Pardoseli de terasa Twinson Pardoseli de terasa Twinson
/   Vezi mai multe